marți, 30 iunie 2009

FURSECURI ELAIDA


Dupa cum spune si titlul,reteta apartine Elaidei de pe culinar.
Avem nevoie de:
-4 oua
-250 g zahar
-250 ml ulei
-400 g faina
-o fiola esenta de vanilie
-ciocolata pentru ornat(in cazul meu)

Ouale se mixeaza cu zaharul pana se albesc,se adauga uleiul ca la maioneza,putin cate putin,apoi faina si esenta.


In tava tapetata cu hartie de copt,se aseaza in forma dorita cu ajutorul posului,a seringii de ornat.


Se coc la foc iute;se orneaza dupa preferinta.

5 comentarii:

  1. foarte apetisnate arata .am notat reteta ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandita,draga,eu de cand am descoperit reteta,am facut-o de zeci de ori,ma bucur ca nu trebuie praf de copt sau alti aditivi.Piticului meu ii plac tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand voi sti si eu sa fac asa ceva? :(
    Arata foarte bine toate retetele, mi-am notat cateva si le vom face cu mama :D Dar singura nu ma descurc inca.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am ce sa reprosez,foarte faine,sigur gustoase. imi place sa fac parjituri. multumesc pentru retete.

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc de reteta,am incercat reteta si o sa o fac iar acum de sarbatori..

    RăspundețiȘtergere