vineri, 5 iunie 2009

FURSECURI SPRITATE


Reteta este foarte simpla,iar fursecurile se topesc in gura,de fragede.

Avem nevoie de:
-150g faina
-150g unt sau margarina
-55g amidon
-65g zahar pudra
-vanilie
-ciocolata topita pentru ornat.
Mod de preparare:
Se mixeaza bine untul cu zaharul,se adauga amidonul,faina si vanilia.Aluatul rezultat se spriteaza pe hartie de copt,in tava.Se coc aprox.10 min. in cuptorul incins in prealabil.
Ciocolata se topeste si se pune intr-un cornet de hartie.Cornetul se taie la varf si se orneaza fursecurile.

Reteta apartine Shumailei de pe culinar.

3 comentarii:

  1. Iulia,draga mea,ma bucur ca-ti plac!Se fac ff usor,merita sa incerci!Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara, eu sunt noua aici, locuiesc in Olanda si va dau o reteta de spritat de aici. Se pun toate ingredientele in masina de piine, se toarna cu spritul si la cuptor 10 min. Ingredientele sunt:500 gr margarina, 550 faina, 1 esenta de rom, vanilie, 120 gr zahar, un praf de copt. Se glaseaza cu ciocolata si sunt dementiale, se pastreaza perfect in frigider , acoperite cu folie, sunt o minunatie.

    RăspundețiȘtergere