luni, 8 iunie 2009

PULPA DE PORC CU LEGUME LA CUPTOR


Avem nevoie de :

-carne de porc fara os (eu am folosit pulpa)

-cartofi
-rosii

-ardei gras

-usturoi

-boia de ardei

-cimbru

-sare si piper

-ulei de masline

Carnea se taie felii si se unge cu un bait facut din ulei de masline,sare,piper,cimbru,boia si usturoi pisat.Se lasa putin sa intre condimentele in carne.Bucatile de carne condimentate se pun in tava,se adauga putina apa,se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 30min.

Intre timp pregatim legumele;se curata,spala,taie felii,se sareaza.Scoatem tava de la cuptor,asezam legumele peste carne,stropim cu putin ulei,acoperim tava si dam iar la cuptor,pana se fac legumele.Se ia folia de aluminiu si se mai lasa 10 minute la cuptor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu