joi, 24 septembrie 2009

BORS DE PUI CU TURNATEI


Avem nevoie de:
-carne de pui
-ceapa
-radacina telina si patrunjel
-morcov
-ardei gras
-patrunjel si leustean
-pasta de rosii
-bors
-sare dupa gust
-cimbru(optional)
Pentru turnatei:
-un ou
-doua linguri faina
-un praf sare
Carnea spalata se pune la fiert.Se aduna spuma bine,iar cand este fiarta pe jumatate se adauga legumele taiate.Cand carnea si legumele sunt fierte se adauga pasta de rosii si verdeata.Borsul se pune la fiert separat.
TURNATEII
-oul se bate bine,se adauga un praf de sare si faina,amestecand bine sa nu aiba cocolosi.
-intr-o oala se pune apa la fiert cu un praf de sare
-compozitia se pune intr-o punga care se inteapa la un colt
-cand apa fierbe,se formeaza turnateii apasand punga in coltul intepat
-turnateii se scurg de apa si se adauga supei
Dupa ce s-au pus turnateii,punem si borsul(dupa gustul fiecaruia),se potriveste de sare.Mie imi place sa pun si putin cimbru deasupra,la sfarsit.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu