duminică, 13 septembrie 2009

TORT CIOCOLATA (2)




Blatul este de pandispan cu cacao,insiropat cu sirop de zahar cu rom,iar crema ganache de ciocolata amaruie cu stafide.

9 comentarii:

  1. Felicitari pt. tortulet, pt. torturi! Imi place ce am gasit pe blogul tau... multa bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu am icercat crema asta ganache, dar o sa o tin secreta pana la urmatoarea aniversare a tatalui meu... o sa-i fac sigur o surpriza placuta; iubeste ciocolata amaruie

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine tortul asta, imi inchipui aroma de ciocolata....mmm

    RăspundețiȘtergere
  4. Florena,multumesc,ma bucur ca-ti plac torturile mele!Bafta si tie,draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Anca,crema asta-i una din preferatele mele,e superrrr!Incearc-o!

    RăspundețiȘtergere