luni, 7 septembrie 2009

TORT SURPRIZA(NAUGHTY CAKE 3)





Se pare ca acest gen de tort place multora,tinand cont ca este al treilea pe care il fac,intr-o perioada de timp relativ mica.
Acest tort are blat de pandispan cu cacao si mousse de ciocolata cu lapte.

5 comentarii:

  1. Buna Mimi..in primul rand, felicitari pentru torturi, sunt o minunatie. Am si eu o intrebare: Avand in vedere ca torturile imbracate in pasta de zahar nu pot fi puse in frigider, cu ce creme pot fi umplute care sa nu se strice? Si cam cat timp se pastreaza? Multumesc anticipat
    Irina

    RăspundețiȘtergere
  2. Super haios tortul, felicitari !!! Te pup !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Irina,draga mea,in primul rand,multumesc de vizita.In ceea ce priveste intrebarea ta,torturile imbracate in pasta se tin la frigider,ca orice alt tort,poti umple cu orice crema doresti,daca tii cont de cateva lucruri esentiale,si nume,tortul sa fie imbracat inainte intr-un strat subtire de crema de unt si pasta sa nu ia contact cu crema,daca asta este alta decat pe baza de unt.(diplomat,mouss-uri).Pentru orice alta nedumerire,sunt aici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru raspuns, am sa imi fac curaj sa incerc in curand un tort imbracat in pasta. Inca o data felicitari pentru torturi!
    Irina

    RăspundețiȘtergere