miercuri, 21 octombrie 2009

FOIETAJ CU RAHAT


Avem nevoie de:
-aluat de foietaj
-rahat
-zahar pudra

Aluatul se decongeleaza(daca este cumparat).Se taie in patratele,pe mijlocul fiecaruia se pune o feliuta de rahat si se impatureste pe diagonala,lipind laturile la varf.Se aseaza in tava,pe hartie de copt.Se coc in cuptorul incins la 200 grade,mentinandu-se temperatura pe toata perioada coacerii.
Se pudreaza cu zahar pudra.


3 comentarii:

  1. Nici nu stii cat iubesc eu foietajul! Las orice bunut pentru un cornulet de al tau.
    Pup fata harnicutza!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimata Doamna,

    Sunt incantata sa va anunt ca astazi incepe cea de-a doua editie a Festivalului Blogurilor Gustoase. Festivalul Blogurilor Gustoase este o competitie special dedicata blogurilor culinare redactate in limba romana.Vrem ca la acest eveniment sa ne reunim, indiferent de distantele geografice care ne despart, sa ne imprietenim si sa celebram pasiunea noastra comuna, arta culinara.

    Va invit, asadar, sa fiti prezenta cu blogul dumneavoastra la acest eveniment care se desfasoara in perioada 19 octombrie – 19 noiembrie 2009. Puteti castiga 16 electrocasnice ultraperformante oferite de sponsorul oficial, trofee si diplome de onoare. Alaturi de noi la acest eveniment se afla si reprezentati de prestigiu ai presei romanesti, care vor duce mai departe vestea Festivalului si ii vor face cunoscuti pe castigatori.

    Exista 15 categorii de concurs si dumneavoastra va puteti inscrie la oricate categorii doriti sa participati.
    Pentru a va inscrie blogul, este necesar sa completati formularul de inscriere pana pe 1 noiembrie ora 23:59(http://www.gustos.ro/concurs/inscriere.html).

    Toate informatiile despre Festivalul Blogurilor Gustoase le puteti afla de aici: http://www.gustos.ro/concurs/

    Va multumesc pentru timpul acordat. Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare, va rog sa ma contactati.

    Anca Tenita,

    Marketing Manager Gustos.ro
    Tel: 021.32.41.404
    Email: anca@tree.ro
    Web: www.gustos.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. toate-ti ies bine,eu fac astea cu aluat facut de mine din haiul de la porc(osanza)te lingi pe degete ce bune-s,fac sarate cu branza burduf si dulci cu fineti sau rahat

    RăspundețiȘtergere