miercuri, 9 decembrie 2009

PUI UMPLUT


Pentru o masa de duminica,este nemaipomenit!
Asadar,avem nevoie de:
-un pui
-ciuperci
-morcov
-ceapa
-un pachet de unt
-cativa catei de usturoi
-condimente dupa plac(eu am folosit doar sare,piper si cimbru)
-un pahar cu vin alb
Puiul se curata,se spala si se usuca cu un servet.Se taie pielea pe mijlocul pieptului si se desprinde usor toata pielea puiului.


Untul se amesteca cu usturoiul pisat si condimentele.

Cu pasta obtinuta se unge puiul,pe sub piele.Se aseaza pielea si se prinde cu scobitori.

Ciupercile ,ceapa si morcovul curatate se taie felii si se calesc in putin ulei.Umplem puiul cu amestecul de legume si inchidem cu un mar cavitatea.
Se pune in tava,se toarna vinul,putina apa,se stropeste cu putin ulei si se da la cuptor.






Nea PUIU,saru'mana pentru masa!

2 comentarii: