luni, 1 februarie 2010

CIUPERCI CU SMANTANA




Simplu si tareeee buuunnn!
In general,pun totul la ochi,dar avem nevoie cam asa:
-500 g ciuperci proaspete
-o ceapa mare
-300g smantana grasa
-2-3 linguri lapte sau apa
-ulei
-sare
-marar verde

Cipercile se curata,se spala si se taie felii.


Ceapa se curata,spala,se taie si se pune in ulei incins.

Se pun si ciupercile si se lasa l-a foc mic,pana scade zeama lasata de ciuperci si acestea sunt fierte.

Smantana se amesteca cu laptele si se toarna in vasul de pe foc;se lasa sa fiarba putin,se potriveste de sare si se adauga mararul tocat.Daca doriti puteti pune si o lingura de faina,pentru a iesi sosul mai gros,eu prefer fara.
E gataaaa!Trebuie servit musai alaturi de mamaliguta calda,cu multa pofta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu