miercuri, 24 februarie 2010

CIUPERCI UMPLUTE

Recipe by Maya



Avem nevoie de:
-ciuperci
-o ceapa mica
-3 catei de usturoi
-o rosie
-125g sunca presata
-o legatura mica de patrunjel
-125ml smantana dulce
-cascaval ras
-ulei de masline,sare ,piper-dupa gust
-o rosie pentru deasupra
Se spala ciupercile,se sterg cu un servet curat Se indeparteaza coditele,dar se pastreaza .Se toaca coditele ciupercilor.Se toaca fin ceapa , ustroiul si patrunjelul.Rosia se curata de coaja si se taie cubulete.Sunca se taie marunt. Se pune ceapa la prajit,in ulei de masline,pana se aureste,se adauga coditele tocate si ustroiul,se lasa la prajit putin.
Se pune si sunca,se aduga rosia si patrunjelul tocat si se mai lasa 1-2 minute .
Se toarna si smantana,se lasa putin sa scada,se potriveste de sare si piper.
Cu aceasta umplutura,se umplu ciupercile.Se pune deasupra o felie de rosie si cascaval ras,se pun ciupercile in tava de la aragaz,pe hartie de copt si se da tava la cuptor,la 200 grade,in cuptorul incalzit in prealabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu