luni, 15 martie 2010

TORT BUST



Si din nou,un tort bust!
Tortul a avut blat pandispan si crema vanilie.




9 comentarii:

  1. mimi draga imi poti spune ce frisca folosesti pt ornat si daca mai pui ceva in ea.eu fol meggle insa daca nu pun intaritor e moale si nu se vad frumos formele.a ta parca luceste si arata asa de bine forma facuta.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Mimi,
    A vazu barbatul meu,"bustul tau " :)
    si s-a declarat incantat.
    Noroc ca nu stai mai aproape.

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca imi place mai mult cel cu albastru :-$ ... dar tinand cont ca arata demential galbenul ala puternic, nu mai zic nimic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mimi, torturile tale, sunt unul si unul.Ai un talent nemaipomenit.Felicitari si o zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lili,si eu folosesc meggle,dar nu am probleme cu ea.Nu adaug nimic in ea,doar cand imi aduc aminte cate un zahar vanilat;o tin la rece si apoi o bat bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt super toate torturile tale felicitarii!am si io o intrebare ce colorant pui sa iasa asa culoarea pieli?putin portocaliu sau ce culoare te rog sa mi spui si mie.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Taby,multumesc!Pentru culoarea pielii folosesc colorant galben si rosu,acum depinde daca vreau mai inchis pun rosu mai mult si galben mai putin,daca vreau o piele mai deschisa,folosesc invers.

    RăspundețiȘtergere