duminică, 21 martie 2010

TORT BUST



Stiti ca aveam o perioada cand faceam masinute dupa masinute;ei,acum e la fel,dar busturi dupa busturi.
A avut blat pandispan si crema diplomat.



6 comentarii:

  1. mimi draga,as dori sa fac de sarbat reteta ta de eclere.Spune-mi te rog daca pot sa fac cojile din timp si cum le pastrez?cu ce nr de varf ai facut cojile? multumesc si sa ma ierti ca te bombardez din nou cu ?te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Mimi,

    Eu nu-l mai las pe "al meu",sa-si cumpere Play boy,ii arat blogul tau :)
    Foarte fain ti-a iesit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lili,eu nu am facut coji cu mult timp de a le umple,dar alte fete le fac si le congeleaza.
    Cat despre varf,e acelasi cu care ornez torturile cu frisca,eu nu am decat un dui si un varf stea,asa ca de ele ma folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos!arata excelent,se vede ca te pricepi,brava!ciauo ciauo!!!

    RăspundețiȘtergere