luni, 10 mai 2010
PAINE IMPLETITA IN 4 (TEHNICA II)
Va propun o alta tehnica de impletire in patru,la fel de usoara ca si prima.
Eu am folosit acelasi aluat ca la prima tehnica.La fel,aluatul l-am impartit in patru si am format patru suluri egale.
Incepem impletitul asa:
Pozitia 4 o trecem in pozitia 3
Pozitia 2 in pozitia 4
Pozitia 1 in pozitia 2
Pozitia 3 in pozitia 1
Pozitia 4 in pozitia 3
Si o luam de la capat.
Pozitia 2 in pozitia 4
Pozitia 1 in pozitia 2
Pozitia 3 in pozitia 1
Pozitia 4 in pozitia 3
Si tot asa,pana ajungem la capat.
Painea se lasa la crescut,dupa care se unge cu galbenus si diferite seminte.
Se coace primele 10 minute la foc tare,apoi se reduce la foc mediu.
Etichete:
aluaturi.paine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
foarte frumos ti-a iesit !
RăspundețiȘtergereMai lasat fara cuvinte........foarte frumos,Mimi.
RăspundețiȘtergereMimi nota 20, ce mai... m-a cuprins si pe mine febra aluaturilor in ultimul timp, da' parca trebuie sa mai studiez impletitura asta..
RăspundețiȘtergereT e asteapta niste premii la mine,daca iti plac te rog sa le ridici.
RăspundețiȘtergereFetelor,multumesc!
RăspundețiȘtergereMirela,multumesc pt premii,o sa le ridic negresit!Va pup1