duminică, 16 ianuarie 2011

RULADA AURICA


Recipe by Paradis



Pentru foaia de rulada
-300 ml lapte
-3 lg faina
-putina sare
-5 oua

Laptele si faina se fierb pina se ingroasa.

Dupa racire se amesteca cu 5 galbenusuri si albusurile batute spuma.
Se pune compozitia intr-o tava tapetata si se coace la foc potrivit.

Se scoate si se pune pe un servetel umed si se ruleaza.

UMPLUTURA:O cutie pate,100 gr unt, o lingura mustar, patrunjel verde(eu nu am pus),sare, 2-3 oua fierte taiate marunt, sunca pui tocata marunt,un gogosar la otet taiat cubulete.
Se umple rulada si se da cateva ore la rece.
Este un aperitiv gustos si aspectuos.

2 comentarii:

  1. Super aperitivele de la ziua de nastere a fiului tau. Toate imi place.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci arata de milioane! Super ! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere