luni, 14 martie 2011

TORT CU FUNDA




Un tort cu un design simplu(dar elegant mi s-a spus),pe care nu am stiut cum sa-l denumesc.A avut blat insiropat cu sirop de zahar ars si crema caramel.

8 comentarii:

  1. Mimi, cat de elegant este ! Arata super !

    RăspundețiȘtergere
  2. E atat de finut si elegant!
    Daca iti face placere te invit pe blogul meu sa ridici niste premii dragute!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mimi,te astepta un premiu pe Blogul lui Haplea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hop si eu...la spartul targului....vi sa ridici si de la mine niste premii???hehehe

    RăspundețiȘtergere
  5. Ei bine nici nu citisem ce tu scrisesesi si am zis ......un tort elegant.
    Un premiu te asteapta sa-l ridici.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. De aCord Cu Maria! Si, Ca tot suntem la Capitolul premii, as Vrea sa iti ofer si eu Cele trei premii mult deCernate :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos... Cum faci crema caramel?

    RăspundețiȘtergere
  8. fetelor,multumesc pt aprecieri si premii!
    Felis,reteta cremei o am de la Lissa,o are postata ea pe blog,la creme.E o crema ffffffff buna!

    RăspundețiȘtergere