duminică, 20 martie 2011

TORTURI DE WEEK-END





Doua torturi simple,unul ornat cu frisca,celalalt inbracat in piele de ciocolata alba si floricele de ciocolata neagra.

13 comentarii:

  1. Ce frumoasa sunt! Ca intotdeauna ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase!!... Trebuie sa imi fac curaj sa fac si eu pasta de zahar!

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai ca eu acum am vazut.. cum imbracat in "piele de ciocolata alba"??? E imbracat in ciocolata????

    RăspundețiȘtergere
  4. faine ! deci si tu ai avut ceva activitate :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Simple, zici tu, dar foarte delicate si elegante !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumoase sunt! Felicitarile mele!

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc fetelor!
    da,felis,e imbracat in plastilina de ciocolata(ciocolata si miere de albine) amestecata cu putina pasta de zahar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mimi am auzit ca cu pasta de ciocolata foarte greu imbraci un tort,se rupe cand vrei sa o ridici de pe masa,e adevarat? si cum ai amestecat pasta asta cu cea de zahar,in ce cantitati?vreau sa te mai intreb daca tie ti sa faramitat vreodata pasta de zahar,?u am patito de 2 ori si am folosit tot aceeasi reteta(a Lissei)

    RăspundețiȘtergere
  9. Doinita,da,este mai pretentioasa putin decat pasta de zahar.Eu am mai imbracat torturi cu ea(cea cu cioco neagra)si am intins-o pe folie;merge intinsa si direct pe masa unsa cu ulei.
    Pe asta alba am amestecat-o cu o bucatica de pasta de zahar,(nu are importanta cat)pana a devenit elastica si am intins-o cu amidon.
    Da,si mie mi s-a faramitat pasta,mai ales cea colorata,dar o poti repara.O framanti bine,bine cu mainile unse cu grasime de palmier sau margarina pana devine elastica.Eu am folosit-o cu succes la figurine.

    RăspundețiȘtergere