luni, 23 mai 2011

CASCAVAL DE CASA



Sursa culinar.ro


Avem nevoie de:
-500 grame branza proaspata
-500 ml lapte
-75 g branza de oi
-100 g unt
-jumatate lingurita bicarbonat de sodiu
-sare.

Branza proaspata se pune in laptele fierband,cateva minute,pana se alege branza, apoi se pune la scurs.


Dupa ce s-a scurs bine, se amesteca cu branza de oi, bicarbonatul si sare,sa nu ramana cocoloase.

Se pune untul in vas(ceaun)la topit si apoi se adauga amestecul de branzeturi.

Amestecand mereu, se obtine o pasta omogena care se intinde.

Se pune apoi intr-un vas tapetat cu folie alimentara si se lasa la racit.

6 comentarii:

  1. E bun? E ca cel din magazin? As face si eu dar...

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot zic ca o sa fac si eu...Sa ne zici cum a iesit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fetelor,multumesc!Mie mi-a placut ffff mult ceea ce a iesit,foarte gustos.Cascavalul cumparat este mai uscat,zic eu,asta e mai cremos si de aici,o idee mai moale.Eu zic sa-l incercati,nu aveti ce pierde.

    RăspundețiȘtergere
  4. arata foarte bine!!! si cred k e si mai gustos!!o sa incerc si eu reteta....multam

    RăspundețiȘtergere