duminică, 12 iunie 2011

RULADA CU CREMA FINETTI






INGREDIENTE FOAIE:
-3 oua
-3 linguri zahar
-o lingura ulei
-2 linguri faina
-o lingura amidon
-un zahar vanilat
Ouale se separa;albusurile se bat spuma cu un praf sare,zaharul si zaharul vanilat.
Galbenusurile se freaca cu uleiul,se adauga albusurilor,incorporand usor apoi se adauga faina amestecata cu amidonul.Compozitia se toarna in tava pe hartie de copt,se da la cuptor,la foc mic,pret de aprox.10 minute.
Se rastoarna pe un prosop umed si se ruleaza.
CREMA:
-100ml frisca batuta bine se amesteca cu doua linguri de finetti.
Se intinde crema pe foaia de rulada si se ruleaza din nou dupa care se pune la rece cel putin o ora.


Se opresc 2-3 linguri de crema cu care se unge rulada si se presara nuca de cocos,pentru aspect.