joi, 25 februarie 2010

PAPRICAS DE PUI CU SMANTANA

Inspiratie Laura Laurentiu



O mancare foarte gustoasa,care ne-a placut de la prima degustare!
Am folosit:
-un piept de pui(folositi ce va place)
-2 cepe mari
-150g smanatana
-o lingura faina
-o lingurita boia de ardei
-foi dafin
-sare,piper
Carnea se spala ,se taie bucati si se pune la prajit in putin ulei,pe fiecare parte pana isi schimba culoarea.Se scoate carnea si se tine la cald.
In uleiul ramas calim ceapa tocata,pana devine sticloasa,adaugam boiaua,carnea,foaia de dafin si apa calda cat s-o cuprinda.Lasam sa fiarba bine carnea,apoi turnam smantana amestecata cu faina si o lingura de apa.Se poriveste de sare si piper.Mai lasam putin pana se ingroasa sosul.
Se poate servi alaturi de piure de cartofi,orez sau mamaliga.




Un comentariu: