miercuri, 30 septembrie 2009

MACROU LA CUPTOR CU ROSII SI USTUROI


Am gasit macrou proaspat si am fost incantata de ideea de a-l pregati la cuptor.
Am avut nevoie de
-macrou
-un gogosar
-3-4 rosii
-o capatana mai mica de usturoi
-ulei
-condimente
-sare
Am curatat pestele,l-au spalat si l-am stres cu un prosop.Apoi l-am condimentat si l-am lasat putin sa intre condimentul in carne.
Intr-o tava,am pus pestele,am stropit cu putin ulei si am adaugat putina apa.Am pus deasupra si gogosarul taiat feliute,am acoperit tava cu folie aluminiu si am dat la cuptor.
Rosiile date pe razatoare le-am amestecat cu usturoiul pisat si putina sare.
Cand pestele este facut,se amesteca zeama din tava cu sosul de rosii cu usturoi si se toarna peste peste.Se mai da la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Noi am servit cu mamaliguta si a fost o bunatate!





2 comentarii: