miercuri, 18 noiembrie 2009

PUI CU LEGUME LA PUNGA


Fac destul de des friptura de pui in acest fel!Este delicioasa!
Acestea sunt pungile pe care la folosesc:

Carnea de pui se spala,se sareaza,se condimenteaza(fiecare foloseste condimentele care-i par mai potrivite pentru pui),se adauga legume taiate felii(cartofi,morcov,ardei gras,rosii,usturoi),se amesteca toate si se pun in punga.Punga se leaga la gura,se inteapa cu scobitoarea din loc in loc si se pune in tava la cuptor.In aprox.30 minute friptura este gata!


3 comentarii:

  1. daca le faci asa au un gust mai deosebit?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea,in primul rand friptura este frageda,apoi este mai dietetica,gustoasa nu mai zic,pentru ca se face in sucul ei,acolo in punga si nu in ultimul rand se face repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru reteta Am pungi si nu ma descurcam deloc ce sa mai pun pe linga pui Va sarut

    RăspundețiȘtergere