duminică, 16 ianuarie 2011
DOBOS APERITIV
Un aperitiv foarte simplu de realizat si fparte usor de realizat!
Avem nevoie de:
-sunca presata feliata
-cascaval feliat(branza topita feliata)
-unt(sau crema de branza)
Se unge o felie de sunca cu unt moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand ajungem la inaltimea dorita.Se inveleste in folie alim.si se da la rece pentru aproximativ o ora;apoi se indreapta marginile si se taie dupa dorinta:cuburi,dreptunghiuri sau triunghiuri ca mine.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Tare mult imi place acest aperitiv.....pe cat de simplu ,pe atat de frumos si gustos.O seara buna!
RăspundețiȘtergereFoarte bine ti-a iesit. Si eu il fac cand am musafiri. E rapid si de efect. Pup!
RăspundețiȘtergereAstea imi plac foarte foarte mult. Si eu nu aam facut niciodata cu toate ca imi plac si se fac foarte simplu:) Pupici
RăspundețiȘtergereFoarte bine arata! Merg de minune la musafiri:D!
RăspundețiȘtergere