miercuri, 9 decembrie 2009

CIORBA DE PUI A LA GREC


Buna de tot ciorba asta!
INGREDIENTE:
-carne de pui-eu am folosit copanele
-ceapa
-morcov
-telina
-patrunjel verde
-200ml lapte
-200g smantana
-3 galbenusuri
-lamaie
-3 linguri orez
-sare,condimente
Copanelele se pun la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa intreaga si o bucata de telina.Se lasa sa fiarba bine de tot,apoi carnea se scoate si se desface de pe os in bucatele mici;ceapa (si telina)se arunca.
Carnea se pune inapoi in supa impreuna cu morcovul dat pe razatoare si orezul spalat.Se fierbe pana sunt fierte.




Galbenusurile se desfac cu laptele si smantana si se toarna in oala data de pe flacara.Se acreste cu zeama de lamaie.


Se pune in farfurie,se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu pofta!

Un comentariu: