joi, 4 martie 2010

RULADA SIMPLA DIN PIEPT DE PUI




Avem nevoie de:
-un piept de pui fara os
-gogosari in otet
-cascaval
-sare si piper
-ulei

Pieptul de pui se bate usor,ca pentru snitele,se potriveste de sare si piper,se pun pe mijloc felii de gogosar si cascaval si se ruleaza strans.Se fixeaza cu scobitori,se pune in tava cu putina apa,se stropeste cu ulei si se da la cuptor.




2 comentarii:

  1. Foarte reusita...........rumenita frumos iar gogosarul ii da o nota aparte.
    Pe curand,Mimi!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce rumena ti-a iesit imi place ,eu pe asta o mai dau prin compozitie de snitele,iar pe aia de porc umpluta cu spanac o dau asa la cuptor cum ai facut tu,ador ruladele,dau un aspect estetic deosebit platourilor,de exemplu rulada ta Aurica umpluta cum o umplu eu cu crema de branza si marar,se taie in doua apoi jumatatea pe diagonala si se aseaza cu sectiunea in sus,arata ca un trunchi de copac retezat o minunatie pe platou,asa am avut aranjat la restaurant la un revelion,te pupic

    RăspundețiȘtergere