
Mi-am adus aminte de minunea asta si am facut-o puiului meu.
Pentru doua portii mici avem nevoie de:
-2 dovlecei mici
-50 g jambon fiert(eu am pus sunca de pui)
-50 g cascaval
-un catel de usturoi
-o legatura mica de patrunjel
-doua linguri ulei de masline
-sare, piper
-o rosie
Patrunjelul, usturoiul, sarea si piperul se piseaza.
Se adauga uleiul de masline si se amsteca .
Dovleceii se taie felii subtiri si se amesteca cu sosuletul format mai sus.
Adaugam jambonul, amestecam si punem totul intr-un vas termorezistent.
Taiem cascavalul cubulete (sau razuit), presaram deasupra.
Punem felii de rosie si dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade C, pana devine rumenit cum va place.


Ca de fiecare data numai bunatati pe aici pe la tine prin bucatarie............)))))
RăspundețiȘtergereCe spune puiul cand il incanti cu minunatiile tale?
Pup si pe curand!
Da s asti ca arat tare bine o sa le fac si eu la ai mei :)
RăspundețiȘtergereMaria,te pup!
RăspundețiȘtergereAnca,alor mei le place fff mult!Sper sa va placa si voua!
RăspundețiȘtergere