joi, 11 martie 2010
DOVLECEI A LA MAYA
Mi-am adus aminte de minunea asta si am facut-o puiului meu.
Pentru doua portii mici avem nevoie de:
-2 dovlecei mici
-50 g jambon fiert(eu am pus sunca de pui)
-50 g cascaval
-un catel de usturoi
-o legatura mica de patrunjel
-doua linguri ulei de masline
-sare, piper
-o rosie
Patrunjelul, usturoiul, sarea si piperul se piseaza.
Se adauga uleiul de masline si se amsteca .
Dovleceii se taie felii subtiri si se amesteca cu sosuletul format mai sus.
Adaugam jambonul, amestecam si punem totul intr-un vas termorezistent.
Taiem cascavalul cubulete (sau razuit), presaram deasupra.
Punem felii de rosie si dam la cuptorul preincalzit la 180-200 grade C, pana devine rumenit cum va place.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ca de fiecare data numai bunatati pe aici pe la tine prin bucatarie............)))))
RăspundețiȘtergereCe spune puiul cand il incanti cu minunatiile tale?
Pup si pe curand!
Da s asti ca arat tare bine o sa le fac si eu la ai mei :)
RăspundețiȘtergereMaria,te pup!
RăspundețiȘtergereAnca,alor mei le place fff mult!Sper sa va placa si voua!
RăspundețiȘtergere