luni, 12 octombrie 2009
CIORBA TARANEASCA DE PUI
Asta este o ciorbita care mie imi place tareee multt!
Am folosit:
-carne de pui
-ceapa
-ardei gras
-albitura(telina,patrunjel)
-morcov
-cartofi
-fasole verde
-rosii
-bors
-verdeata(patrunjel si leustean)
Carnea se pune la fiert in apa cu sare.Cand da in clocot,se spumeaza si se adauga legumele(fara rosii) taiate.Dupa ce au fiert se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si se mai fierbe cateva minute.Se acreste cu bors(fiert in prealabil),se condimenteaza dupa gust si se adauga verdeata tocata marunt.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
MMMMMMMMmmmmmmm....arata bestial! Multumesc! Mi-ai dat o idee grozava pentru maine....chiar nu aveam nici o idee ce sa gatesc din carnea de pui pusa sa se dezghete! :)
RăspundețiȘtergere