joi, 10 iunie 2010
INGHETATA DE CAPSUNI
O reteta de inghetata foarte usoara si la indemana oricui!Reteta am luat-o din cartea "Ghidul dulciurilor de casa",primita cu mare drag si emotii de la culinar.ro.
INGREDIENTE:
-300g capsuni
-150g zahar pudra
-500ml smantana dulce pt frisca(30% grasime am folosit eu)
Capsunile se spala si curata de partea verde si se fac piure.Piureul se mixeaza cu zaharul pudra.
Se adauga smantana si se mixeaza timp de 10 minute,pana prinde consistenta cremoasa.
Se rastoarna intr-un vas ce va merge la congelator.Eu am folosit casolete de unica folosinta si am tinut in congelator de seara pana dimineata.
Rezultatul:o inghetata super cremoasa si ceea ce conteaza cel mai mult,e sanatoasa.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Mmmm,ce bun,tre sa fac si eu.
RăspundețiȘtergereMimi ce buna inghetata, am venit sa ma racoresc.
RăspundețiȘtergereAi o leapsa la mine, pupici.
arata de milioane, mi-ai dat de lucru...
RăspundețiȘtergereHMM CE BUN E..
RăspundețiȘtergerehi te asteapta la mine e blog o leapsa daca iti face placerea a o faci ..pup ,pe curand
nu prea m-am incumetat pana acum sa fac inghetata,in afara de aia din plic.dar nu e timpul pierdut.o bunatate !
RăspundețiȘtergerefetelor,sa stiti ca-i super inghetata!
RăspundețiȘtergeremultumesc pt aprecieri si pt leapsa!
Draga Mimi ... de 3 sau 4 ore nu ma mai dezlipesc de blogul tau!!! sunt super incantata de ceea ce vad si ma gandesc ca esti o super femeie! Felicitari!!! Am intrat din curiozitate, ca am vazut reteta inghetatei de capsuni ... si nu ma mai dau plecata. Totul este absolut ... minunat. Si strengarul e foarte haios, cred ca esti o mamica fericita, care se mandreste cu puiul ei! Numai bine si sigur vei mai auzi de mine, Sorina
RăspundețiȘtergereSorina,multumesc mult pentru cuvintele frumoase!
RăspundețiȘtergereMa bucur ca m-ai vizitat si ti-a placut la mine!
Te pup si te mai astept!
N-am incercat niciodata sa fac inghetata in casa,dar vad ca reteta asta e foarte usoara de facut si pana la urma am sa incerc sa vad daca i-mi iese!Arata foarte bine si de buna cred ca nu se mai vorbeste;)
RăspundețiȘtergeresper ca merge la fel si cu zmeura
RăspundețiȘtergereAm vazut in alte retete ca inghetata se scoate din congelator si se mai amesteca pana ingheata de tot. La reteta asta nu e cazul? Nu raman ace de gheata?
RăspundețiȘtergerenu am scos-o deloc din congelator,tinand cont ca am folosit smantana pentru frisca grasa,nu a facut aschii deloc,ci a iesit super cremoasa
RăspundețiȘtergereceas manca
RăspundețiȘtergereFelicitari pentru blog!
RăspundețiȘtergere