miercuri, 9 iunie 2010
PAINE IMPLETITA IN CINCI
Sursa de inspiratie este aceeasi ca la painea impletita in patru,tehnica I http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/04/cum-se-impleteste-painea-in-4-dar-in-5.html
Aluatul folosit este acelasi ca aici.
Tehnica este urmatoarea:
-aluatul de imparte in 5 si se formeaza suluri egale si se aseaza ca in imagine
-aducem sulul din pozitia 5 in pozitia 3,sulul din prima pozitie in pozitia 3,si tot asa
Se lasa painea la crescut,se unge cu gslbenus si lapte,se pun seminte si se da la cuptor- incins la 200g,in primele 10 min.,apoi reducem temp. la 180g si coacem inca 25-30 minute,pana se rumeneste frumos.
Etichete:
aluaturi.paine
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Am incercat si eu reteta de paine. Foarte buna, si foarte frumoasa. Si tinand cont ca e doar a doua oara cand fac paine... e de bine. Probabil in weekend sau cand am timp fac si impletita in 5, cred ca arata mai bine.
RăspundețiȘtergereMimi draga mea,am venit sa-ti multumesc din suflet pentru vizita si pentru urari!!!!Te imbratisez!!!
RăspundețiȘtergerePainica arata SENZATIONAL!!!!Felicitari!!!
Arata foarte bine.
RăspundețiȘtergereSi dupa cum spui tu foarte simplu de facut.
Multumiri pentru explicatii.
Pe curand.
Ce frumoasa a iesit painica,arata excelent!!!sigur am sa incerc si eu reteta ta!
RăspundețiȘtergereO LEAPSA LA MINE PE BLOG...DACA ITI FACE PLACERE S-O FACI...PUP
RăspundețiȘtergereMultumesc fetelor pt aprecieri!
RăspundețiȘtergereJust me,multumesc!
RăspundețiȘtergere