Am folosit:
-4 oua
-250ml iaurt cu caise
-100ml ulei
-200g zahar
-350g faina
-10g praf de copt
-coaja de lamaie
Ouale le-am mixat bine cu zaharul,am adaugat uleiul cate putin,apoi iaurtul si coaja de lamaie.Faina amestecata cu praful de copt am incorporat-o cate putin,usor cu ajutorul unei spatule.
Compozitia am pus-o intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si am dat la cuptor(incins) la treapta mica,pana s-a rumenit frumos.
Ce bunatate de chec ai facut!
RăspundețiȘtergereFoarte gustos e cu aroma de caise.
Simplu si bun!si eu am reteta!
RăspundețiȘtergereO saptamina frumoasa Mimi!
Ce pufos pare! Si foarte crescut! Am retinut reteta.
RăspundețiȘtergeremultumesc!chiar este fffffffff pufos!nici nu stiam ce o sa iasa,ca am improvizat pe loc.
RăspundețiȘtergeremi-am zis sa fac totusi poze,daca o sa merite rezultatul,si chiar a meritat.