
Este o reteta improvizatie de moment,pentru a mai consuma din portocalele ce se paleau in cosul cu fructe.
INGREDIENTE:
-5 oua
-150 ml suc proaspat de portocale
-80 ml ulei
-220 g zahar
-300 g faina
-un praf de copt
-esenta de portocale
Ouale se separa,albusurile se bat bezea cu zaharul si un praf sare

Galbenusurile se freaca cu uleiul,se adauga sucul de portocale;compozitia rezultata se toarna in fir peste albusuri mixand continuu

Se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt,esenta,amestecand usor cu o spatula.Se toarna compozitia in forma de chec unsa,se da la cuptor(cuptorul incins inainte)la treapta mica,pana trece testul scobitorii.


Ce galben si frumos este.
RăspundețiȘtergeresuper pufos si fain arata,,,,mmmm
RăspundețiȘtergeresimplu dar bun,o felie trage alta dupa ea
RăspundețiȘtergereCe culoare faina are, super...
RăspundețiȘtergeremultumesc fetelor!si mie-mi place asa,galbior!
RăspundețiȘtergeresurac,ma bucur ca-ti place!
RăspundețiȘtergere