joi, 17 februarie 2011
CHEC SIMPLU CU SUC DE PORTOCALE
Este o reteta improvizatie de moment,pentru a mai consuma din portocalele ce se paleau in cosul cu fructe.
INGREDIENTE:
-5 oua
-150 ml suc proaspat de portocale
-80 ml ulei
-220 g zahar
-300 g faina
-un praf de copt
-esenta de portocale
Ouale se separa,albusurile se bat bezea cu zaharul si un praf sare
Galbenusurile se freaca cu uleiul,se adauga sucul de portocale;compozitia rezultata se toarna in fir peste albusuri mixand continuu
Se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt,esenta,amestecand usor cu o spatula.Se toarna compozitia in forma de chec unsa,se da la cuptor(cuptorul incins inainte)la treapta mica,pana trece testul scobitorii.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce galben si frumos este.
RăspundețiȘtergeresuper pufos si fain arata,,,,mmmm
RăspundețiȘtergeresimplu dar bun,o felie trage alta dupa ea
RăspundețiȘtergereCe culoare faina are, super...
RăspundețiȘtergeremultumesc fetelor!si mie-mi place asa,galbior!
RăspundețiȘtergeresurac,ma bucur ca-ti place!
RăspundețiȘtergere