duminică, 6 martie 2011
PRAJITURA CU BRANZA
INGREDIENTE:
-650gr branza de vaci
-6 linguri faina
-un plic de praf budinca de vanilie
-un pliculet praf de copt stins cu lamaie
-200ml smantana lichida
-5 oua
-12 linguri zahar
-coaja de lamaie, esenta de vanilie(finesse)
- stafide
Albusurile se bat bezea cu zaharul.
Branza se amesteca(cu mixerul) cu celelalte ingrediente
Se adauga albusurile spuma,incorporandu-le usor cu o lingura de lemn sau o spatula.
Compozitia se pune in tava unsa si tapetata si se da la cuptor(incins in prealabil),la foc mic,pana se rumeneste frumos deasupra.
Se taie rece!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Arata tare imbietor de bine,,,pupp!!
RăspundețiȘtergereAm luat o bucatica.
RăspundețiȘtergereMersi.:)
Un dulce precioso,se ve muy rico y bien hecho,me encantaría probarlo,abrazos,ímbrátisari.
RăspundețiȘtergerewooow...ce delicios arata!De abia astept sa o incerc si eu..Multumim pentru reteta.
RăspundețiȘtergeremultumesc tuturor!
RăspundețiȘtergereRosita gracias!
RăspundețiȘtergere