
INGREDIENTE:
-650gr branza de vaci
-6 linguri faina
-un plic de praf budinca de vanilie
-un pliculet praf de copt stins cu lamaie
-200ml smantana lichida
-5 oua
-12 linguri zahar
-coaja de lamaie, esenta de vanilie(finesse)
- stafide
Albusurile se bat bezea cu zaharul.

Branza se amesteca(cu mixerul) cu celelalte ingrediente

Se adauga albusurile spuma,incorporandu-le usor cu o lingura de lemn sau o spatula.
Compozitia se pune in tava unsa si tapetata si se da la cuptor(incins in prealabil),la foc mic,pana se rumeneste frumos deasupra.


Se taie rece!!!

Arata tare imbietor de bine,,,pupp!!
RăspundețiȘtergereAm luat o bucatica.
RăspundețiȘtergereMersi.:)
Un dulce precioso,se ve muy rico y bien hecho,me encantaría probarlo,abrazos,ímbrátisari.
RăspundețiȘtergerewooow...ce delicios arata!De abia astept sa o incerc si eu..Multumim pentru reteta.
RăspundețiȘtergeremultumesc tuturor!
RăspundețiȘtergereRosita gracias!
RăspundețiȘtergere