miercuri, 3 iunie 2009

SALATA DE ICRE


Reteta este de la Amalia,careia-i multumesc.

Ingrediente:

150 g icre
400 ml ulei
200 ml lapte
3 linguri gris fin
sare
1 lamaie
100 ml apa minerala

Se face un gris tare si se lasa la racit. Icrele se curata de pielita si se freaca putin cu sare ( se poate folosi mixerul). Apoi se adauga putin cate putin grisul mixand la viteza mare. Punem ulei ca si la maioneza , alternand cu sucul de lamaie si apa minerale ( aceasta le face mai albe si mai pufoase). La sfarsit punem si o ceapa mica taiata marunt sau data pe razatoare. Se serveste cu felii de lamaie .

2 comentarii:

  1. Excelente! Am incercat si eu reteta. De fapt nu este reteta pe care s-o fii pus in practica si sa nu fii iesit! Felicitari! Esti o gospodina desavarsita!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  2. Anca,multumesc mult de vizita,esti draguta!Pana la "DESAVARSITA",mai am nu multte ,ci ffffffffff multe de invatat!

    RăspundețiȘtergere